Sirupy a marmelády od Vandy

Nejste manuálně zruční a proto se nechcete pouštět do pracné výroby marmelád a sirupů? Nebo patříte k těm, kteří rádi zkouší nové chutě a doma vaříte, stejně jako já, jen ty osvědčené klasiky typu jahodová marmeláda, borůvková marmeláda, mátový a bezinkový sirup? Anebo jen hledáte netradiční gurmánský dárek a toužíte po 100% kvalitě?
Pokud jste na některou otázku odpověděli ano, tak pro vás mám jedno z možných řešení. A to 100% kvalitní, poctivé, "domácí" a chutné sirupy a marmelády od sympatické Brňačky Vandy. Na její produkty jste mohli již narazit v některém z obchůdků či festivalů a pokud jste již od Vandy něco ochutnaly, zajisté mi dáte za pravdu, že její produkty jsou výtečné jako ty od babičky a její kombinace lahodí nejen oku (Vanda používá nádherné skleničky <3), ale především našemu mlsnému jazyku. Nezní fantasticky například malinová marmeláda s portským vínem, švestková marmeláda se 77% čokoládou, marmeláda z červeného grepu s rebarborou nebo božské sirupy hruška se zázvorem, citron s tymiánem, limeta s levanulí či pomeranč z Kalábrie s levandulí?
Za největší speciality považuji citrusové marmelády, na než si Vanda pomeranče a citrony nechává zasílat přímo ze slunné Kalábrie. :-)
Všechny produkty jsou 100% rostlinné, tudíž vhodné i pro vegany :-).

Kde můžete ještě do Vánoc Vandiny produkty zakoupit?

každodenně v květinářství na Husitské 12 v Brně
Zdroj: FB Vanda
na akcích:
12. prosince v Brně na Foodpark marketu
12. - 13. prosince v Brně na le RENDEZ VOUS chuť zimy
18. - 19. prosince v Praze na Boutique marketu¨
Zdroj: FB Vanda
Následně Vandiny produkty můžete ochutnat i v těchto podnicích, kam Vanda dodává zejména sirupy do domácích limonád: SOUL Bistro, Růžová slepička, Tungsram, Mezzanine, Bistro KUK Mikulov, Pražírná kávy Hodonín, Spirit bar, Cukrářství Martinák a do mnoha dalších kaváren. Více informací najdete na Vandiných FB stránkách ZDE.
Zdroj: FB Vanda
Pokud stále tápete nad vánočními dárky, myslím si, že Vandiny marmelády mohou být skvělou volbou na poslední chvíli :-).

Komentáře

Oblíbené příspěvky