tag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post7317217733940606369..comments2024-03-18T13:36:54.558-07:00Comments on Zdravě jíst: Patizonová "ufo" polévkahappy.lenulkahttp://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-45768906883369183252015-08-04T03:40:20.131-07:002015-08-04T03:40:20.131-07:00Tak jsem právě dojedla polévku a je skvělá! :) Tak jsem právě dojedla polévku a je skvělá! :) Michelle M.https://www.blogger.com/profile/06006434784015657331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-80514632081731740602015-07-31T05:53:19.683-07:002015-07-31T05:53:19.683-07:00Krásný den, doufám, že vám bude polévka chutnat, m...Krásný den, doufám, že vám bude polévka chutnat, mně chutná moc :-). A z druhého patizonu doporučuji udělat jej v trojobale... já obaluji v celozrnné mouce, pak v těstíčku z hrašky pikant a následně v kukuřičné strouhance... Mňam, je to opravdu luxusní záležitost... A k tomu misu - je to taková superpotravina, že? Taky jsem začínala jen u miso polévky a nyní s nim dochucuji skoro všechny polévky, dodá tomu výbornou chuť :-) happy.lenulkahttps://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-69126221268352260722015-07-31T02:36:43.112-07:002015-07-31T02:36:43.112-07:00Já nikdy patizon nejedla, ale zrovna včera mi babi...Já nikdy patizon nejedla, ale zrovna včera mi babička donesla dva krásné patizony, takže jsem si řekla, že musím najít nějaký recept. Otevřu blogger a vyskočí na mě tvůj recept :D Dobře načasovaný :) Určitě vyzkouším :) A těším se moc na článek o miso. Nejdříve jsem miso používala jen do miso polévky, ale v poslední době jsem to začala přidávat skoro do všech polévek (i omáček), protože to krásně obohatí pokrm :) Michelle M.https://www.blogger.com/profile/06006434784015657331noreply@blogger.com