tag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post586028247926800087..comments2024-03-18T13:36:54.558-07:00Comments on Zdravě jíst: Pohankové palačinkyhappy.lenulkahttp://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-39173715597065904732015-02-07T01:36:41.322-08:002015-02-07T01:36:41.322-08:00Děkuji. Snažím se. Na tvůj blog určitě zavítám rád...Děkuji. Snažím se. Na tvůj blog určitě zavítám ráda :-) Krásný den. happy.lenulkahttps://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-54047157025240362202015-02-06T23:40:03.650-08:002015-02-06T23:40:03.650-08:00Tenhle recept se mi moc zamlouvá... Vůbec celý tvů...Tenhle recept se mi moc zamlouvá... Vůbec celý tvůj blog a filosofie o zvířátcích! :) :D Jdu se stát fanouškem! :) Budu moc ráda když se zúčastníš <a href="http://corculum.blogspot.cz/2015/01/soutez-o-mobil-giveaway-n-2.html" rel="nofollow">give away</a> u mě na blogu.. :)Stepanka_Corculumhttps://www.blogger.com/profile/16051758954801616889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-32408102802967050062014-04-15T13:41:01.861-07:002014-04-15T13:41:01.861-07:00jáhlovou jsem dala, protože s ní teď experimentuji...jáhlovou jsem dala, protože s ní teď experimentuji a překvapují mě její úžasné vlastnosti :-) nahradit se dá, ale jak se těsto bude chovat, to si musíte vyzkoušet ;) jemné vločky či ovesnou mouku bych ale asi k pohankové již nedávala, použila bych méně "hlenotvornou" mouku... pohanková je sama o sobě dost hlenotvorná a ovesná také, tudíž by se těsto nemuselo chovat moc palačinkově ;) happy.lenulkahttps://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-76445310657570322782014-04-15T12:19:56.159-07:002014-04-15T12:19:56.159-07:00Mně spíš zajímá zda by šla ta jáhlová nahradit a d...Mně spíš zajímá zda by šla ta jáhlová nahradit a dát třeba napůl s jemnými vločkami? Díky za odpověďAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12111340555762071941noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-71394726551142744592014-04-14T14:02:18.132-07:002014-04-14T14:02:18.132-07:00Děkuji za odpověď, mléko tedy nahrazovat vodou neb...Děkuji za odpověď, mléko tedy nahrazovat vodou nebudu, možná je háček právě v tom. A když se mi ani tak nebude dařit vytvořit tenké palačinky, lívance jsou také fajn :) Eweeyhttps://www.blogger.com/profile/10358038828556945764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-38924395523197863912014-04-14T13:11:57.531-07:002014-04-14T13:11:57.531-07:00zkusit to můžete, ale nevím jak se těsto bude chov...zkusit to můžete, ale nevím jak se těsto bude chovat. přeci jen to rostlinné mléko těm palačinkám dodává chuť. Mně se osvědčilo smažit palačinky opravdu hned a průběžně zbývající těsto promíchávat a případně i doředit. Ona pohanková mouka se chová trošku jako lepidlo a po chvilce se táhne...happy.lenulkahttps://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-37021171784502056132014-04-14T12:04:30.958-07:002014-04-14T12:04:30.958-07:00Můžu se zeptat, zda by bylo možné použít místo ros...Můžu se zeptat, zda by bylo možné použít místo rostlinného mléka jen vodu? Z pohankové mouky se mi palačinky totiž ještě nikdy nepovedly, ať jsem je nechávala odstát přes noc, pár hodin či smažila rovnou...nevím, čím to. Ale možná se těsto v kombinaci s jáhelnou moukou bude chovat lépe, děkuji za tip :)Eweeyhttps://www.blogger.com/profile/10358038828556945764noreply@blogger.com