tag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post735331698511578017..comments2024-03-18T13:36:54.558-07:00Comments on Zdravě jíst: Masarykovo cukrovíhappy.lenulkahttp://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-24625002848079753642017-01-02T09:10:21.323-08:002017-01-02T09:10:21.323-08:00Díky za odpověď. Použila jsem špaldovou mouku z DM...Díky za odpověď. Použila jsem špaldovou mouku z DM typ 630, čirokovou mouku hladkou od firmy Adveni a kokosový olej od firmy zdravyden.cz RadkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-48262142077007466502016-12-18T09:50:54.626-08:002016-12-18T09:50:54.626-08:00netuším, já pekla dvě dávky letos a oboje v pohodě...netuším, já pekla dvě dávky letos a oboje v pohodě. A to jsem do druhé ani nedala mandlové máslo. Jakou mouku a tuk jste použila? happy.lenulkahttps://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-38987606970504174472016-12-18T08:51:22.935-08:002016-12-18T08:51:22.935-08:00Dobrý den, chtěla jsem vyzkoušet tento recept ale ...Dobrý den, chtěla jsem vyzkoušet tento recept ale ve výsledku mi těsto nešlo krájet, drobilo se a na plechu z něho vyšly rozteklé hrudky jako marokánky, které ani po vychladnutí nedrží tvar a rozpadají se. Můžete mi poradit, čím to může být? Děkuji za odpověď. RadkaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-84304963484238797592016-12-08T07:43:20.515-08:002016-12-08T07:43:20.515-08:00Ahoj, už se moc těším na další recepty, letos plán...Ahoj, už se moc těším na další recepty, letos plánuju první veganské vánoce :)marie f.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-26524439901098897962016-12-06T12:48:52.300-08:002016-12-06T12:48:52.300-08:00Dekuji ;-)Dekuji ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-45271400803523842832016-12-05T11:39:32.259-08:002016-12-05T11:39:32.259-08:00Krásný den, vlašáky bych taky lehce opražila, lépe...Krásný den, vlašáky bych taky lehce opražila, lépe pak vynikne jejich chuť. S obalováním cukroví v ovesném nápoji zkušenosti nemám. Já jsem cukroví obalila jen zlehka, obalovala jsem studené a jen tak promíchala v misce s asi 2 lžícemi cukru na celou dávku. A ani všechen cukr se na obalení nespotřeboval. Vzhledem k tomu složení ovesného nápoje (glukozovo-fruktozový sirup, oves,...) to stejně nebude zas takový rozdíl. Zkuste použít rozemletý třtinový cukr ;-) Krásný večer a ať se podaří happy.lenulkahttps://www.blogger.com/profile/03532966371198785190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3500577173683731767.post-76686272041806707242016-12-05T11:09:23.848-08:002016-12-05T11:09:23.848-08:00Dobry den, potrebovala bych misto liskovych orechu...Dobry den, potrebovala bych misto liskovych orechu pouzit vlasske. Doporucila byste je taky oprazit? Jeste me napada, ze pro efekr, by se po upeceni cukrovi mohlo ibalit treba v susenem ovesnem napoji. Nemate nahodou zkusenost? Dekuji, Jana S.Anonymousnoreply@blogger.com