Mixturam - recenze a soutěž


Děkuji za hojnou účast v soutěži. Vítězem ale může být jen jeden a proto jsem nechala generátor náhodných čísel vybrat výherce. A kdo se tedy může těšit na dáreček v podobě Mixturam vitamínů?

Vítězem soutěže o směs vitamínů Mixturam se stává komentář č.
18, který napsala Tereza Ř., které tímto gratuluji a dárkový poukaz zašlu na email. 



Dneska mám pro vás zajímavou recenzi a pokud vás produkt zaujme, můžete se zapojit i do soutěže. Více informací naleznete v článku. Krásný den

Namíchat si v dnešní době mussli, čaj, čokoládu, to už je naprosto běžné, ale i přes to můžete objevit něco, co Vás překvapí. Napadlo vás namixovat si vlastní směs vitamínů? Pokud ne, tak určitě zavítejte na stránky MIXTURAM a můžete to vyzkoušet.
Mixturam přišlo na trh s něčím originálním, co by ale u někoho mohlo vzbuzovat obavy. Namíchat si vlastní směs vitamínů - není to nebezpečné? Tak i mě tato otázka napadla, ale nebojte se, lidi z Mixturamu neponechali nic náhodě a toto vyřešili za vás. Vy si v klidu můžete mixovat a mixovací program za vás ohlídá, aby jste si do mixu nedali špatnou kombinaci nebo více než je doporučené denní množství. O bezpečnosti a garanci zdravotní nezávadnosti si můžete více přečíst ZDE.

Balení 100 tablet, což jsou vitamíny na zhruba 3 měsíce užívání, vás vyjdou na 790 Kč. Míchat můžete buď sami podle vašich požadavků, anebo si můžete nechat poradit. V Rádci zadáte pohlaví, věk, váhu, výšku a specifické problémy a vyjede Vám mix na míru, který můžete dále různě upravovat.

Pokud se rozhodnete míchat směs sami, vybíráte z velkého množství surovin, které jsou vždy specifikovány a vy se tak dočtete, že je dobré přidat beta karoten kvůli vitamínu A, inulín kvůli vysokému obsahu rostlinné vlákniny, ostropestřec pro zdravá játra nebo glukosamin pro zdravé klouby.
Jako bonus spatřuji i to, že si směs můžete pojmenovat podle libosti a tím se Vám naskýtá možnost vytvořit pro nejbližší originální, zdraví prospěšný dárek...

Já osobně jsem si namíchala čistě rostlinnou záležitost, kterou jsem pojmenovala "Na zdraví" a skládá se z kořene Macy, chaluhy, lněného semínka, quinoy, proteinu z hnědé rýže a spiruliny.

Kořen Macy - Maca je přírodním zdrojem proteinů, vlákniny, vitamínů A, B1, B2, B12, C a E, železa, vápníku, fosforu, mědi, zinku, hořčíku, draslíku, manganu, sodíku a jódu. Obsahuje rovněž vysoké množství základních aminokyselin a důležitých nenasycených mastných kyselin. Mnozí Macu přirovnávají k žen šenu.

Chaluha - Řasa chaluha bublinatá obsahuje až 16 vitamínů (např. A, B, C, D, E, K) a značné množství minerálů (např. železo, vápník, fosfor, selen, zinek, měď, mangan, hořčík a jód).

Lněné semínko - Lněné semínko jsem si přidala kvůli obsahu omega 3 mastných kyselin a protože je to podle mého názoru opomíjená superpotravina, která nemá v rostlinném světě obdoby a je nejen zdraví prospěšná, ale i cenově dostupná naprosto všem na rozdíl od nyní tak populárních chia semínek.

Quinoa - Quinoa je pseudoobilovina, která je nadupaná bílkovinami, vitamínami a minerálními látkami. Mám ji ráda jako potravinu, proto jsem se rozhodla ji pro svou prospěšnost přihodit i do mixu.

Protein z hnědé rýže - Vegany hodně konzumovaný protein z hnědé rýže nemohl chybět ani v mém mixu. Opět kvůli obsahu bílkovin, velkému obsahu vlákniny a selenu, který je důležitý pro krásné a zdravé vlasy, kůži a nehty.

Spirulina - Spirulinu jsem do mixu přidala proto, že ji dlouhodobě užívám při své veganské stravě a nyní mi došla, tak jsem si říkala, proč si ji nepřidat do tohoto mixu. Spirulina mi dělá dobře na zažívání a jako bonus obsahuje B12,


Pokud jsem vás navnadila a rádi byste si rovněž namíchali vitamíny na míru, můžete rovnou začít ZDE a nezapomeňte zadat při objednávce kód xckwhpw a nebudete platit poštovné!


A na závěr mám pro vás jedno překvapení. Ve spolupráci s MIXTURAM jsme pro vás připravili soutěž o balení vitamínů na míru pro jednoho z vás. Jeden šťastlivec bude mít možnost si vyzkoušet nabízený produkt firmy MIXTURAM a stačí pouze tolik, aby do komentáře správně odpověděl na soutěžní otázku a k tomu připsal svůj email. 

Soutěž o voucher v hodnotě 790 Kč na namíchání vlastní vitamínové směsi MIXTURAM.cz
Namíchejte si přes internet do tobolek vlastní směs vitamínů, bylinek a extraktů na míru a doplňte ji vlastním originálním názvem na etiketě. Můžete si tak např. nakombinovat směs na zlepšení imunity, učení, trávení, zvládání stresu, pro zdravou pleť, vlasy, pěkné opálení. Ale i na zmírnění kocoviny či zlepšení chuti na sex!

Soutěžní otázka zní: Beta karoten je zdrojem jakého vitamínu? 

(Odpověď na otázku a více informací o projektu MIXTURAM.cz naleznete zde: http://goo.gl/PCE9VI )

Soutěže se můžete zúčastnit až do 31. 7. 2015. Následující den bude vyhlášen výherce, kterého kontaktuji na email a předám voucher na namíchání vlastní směsi na míru. 

Komentáře

  1. Díky za soutěž. Mixturam neznám, ale určitě jejich stránky prozkoumám, vypadá to fakt zajímavě:-) Za soutěž děkuju. Správná odpověď je Vitamin A. kacatko1982@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Správná odpověď je: Vitamin A :)
    Mona.Gabrielova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá moc dobře, a jak je mi známo, tak beta karoten je zdrojem vit. A a jedině A :-))
    lucie.syslova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Beta karoten se v těle přeměnuje na vitamin A. philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za soutěž :) a samozřejmě vitamín A :)
    alenka44@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Samozřejmě Ačko A.Menhartova@email.cz omkouvám se nejde mě to odeslat jinak než jako anonymAlča

    OdpovědětVymazat
  7. Vitamín A - ivass@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Beta karoten, sláva, vitamin A nám dává! A proto je tu soutěž, v Mixturamu se koupeš :-)! Krásné léto všem. lucie@tojemasaz.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Je to opravdu vitamín A. ruzickova.h@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, no už jsem o tom někde četla :-) projekt je to určite zajímavý a líbí se mi, že si človek vybere dle svých specifických potřeb :-)
    Jinak odpověď na otázku je vitamín A
    Anjelska@Gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Vitamín A
    hana.p@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. O Mixturam jsem už slyšela, je to zajímavý nápad.
    Betakaroten je zdrojem vitamínu A.
    hana.bajerova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  13. vitamín A ...jirinahaskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Správná odpověď je vitamin A :) jinak nápad mixu vitamínů mi přijde skvělý, hlavně moznost na míru! Konečně muze vsechno pohromadě v jedné krabičce :)
    Kamila.hrnickova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Je to vitamín A :-)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Leničko to je soutěž jako na zavolanou O:-), zrovna se totiž nacházím v situaci, kdy bych nějaké ty vitamíny navíc pro tělo nejspíš potřebovala jako sůl (rozepíši se ti osobně) a tak zkusím štěstí a zapojuji se do soutěže :) Správná odpověď na otázku je vitamín A. Krásný den přeji :-*
    terione.th@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Dobrý den,
    vitamín A
    pankmar@email.cz
    Děkuji
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  18. Vitamín A
    anessa@post.cz
    :)

    OdpovědětVymazat
  19. Vitamín A
    helacardova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Víš jak má občas člověk pocit, že něco nutně potřebuje? Tak já ho mám minimálně třikrát za den :D A tohle je další věc co chci :)))) Já o nich už párkrát četla,ale zas jsem na ně úplně zapomněla, a zrovna včera jsem stála v lékárně a koukala na doplnky stravy a nic nebylo přesně co chci! Takže musím zkusit štěstí, to je jasné :)
    odpověď: Vitamín A
    email - jana.wertheimova@seznam.cz

    A dost mě zaujala i tvoje směs díky kořenu maca, ten jsem jednou brala aa super výsledky co se týče energie

    OdpovědětVymazat
  21. Super soutěž! Odpověď je vitamín A :)
    netty.vanity@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Dobrý den,

    odpověď je: vitamin A
    makku@email.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Krásný den,
    jedná se o vitamin A
    email: ok2sbx@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Hezky den, odpoved je vitamin A
    email: coky.m@email.cz

    dekuji

    OdpovědětVymazat
  25. Vitamín A :)
    mikusov.martina@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den

Oblíbené příspěvky