Lepé - ořechová a semínková másla - recenze

Musím říct, že po opravdu dlouhé době mě zaujal konkrétní výrobek svým obalem natolik, že jsem po něm sáhla v regálu. Poslední dobou jsem opravdu hodně konzervativní a málokdy zkouším něco nového. Lepé másla mě zaujala nádherným designem. Každá sklenička je rozzářená krásnou mandalou (a na ty já si potrpím). Ochucené krémy jsou do červených tónů, neochucené zas do modrých. Což urychlí i váš výběr.

Mými favority bez pochyby jsou z ochucených past Kakao a Kokos, kdy Kakao je tou nejlepší Nutellou, jakou jsem kdy ochutnala a Kokos chutná totožně jako náplň z Raffaella.
Pamatujete?
Jedinou nevýhodou slazených věcí vidím v tom, že výrobci používají klasický řepný cukr.

Z neochucených past mě zaujaly makadamiová a lískooříšková. Tak jemnou a čistou chuť, jako u makadamiové pasty, jsem ještě neochutnala.

Kromě uvedených příchutí zde najdete i příchutě typu mandle, kokos, kešu, pistácie, tahini, slunečnice, konopná semínka a další.

Na výrobku se mi líbí to, že se jedná o český produkt za dobrou cenu bez použití palmového oleje.

Takže až příště půjdete kolem zdravé výživy, určitě se mrkněte do regálů, zda tam nemají i tyto skvosty.

Znáte tato másla? Chutnají vám? Nebo jaká značka je vaším favoritem?

Komentáře

  1. Neznala jsem, vypadají úžasně...kde jsi je prosím koupila ? Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ve zdravé výživě v Brně, anebo se dají objednat přímo z eshopu. Kamarádka, co bydlí v Plzni, říkala, že tam u nich jsou dostupnější než na Moravě. Snad se co nejdříve rozšíří....

      Vymazat
  2. Ahoj taky by mě to zajímalo, děkuji :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den

Oblíbené příspěvky