Veganské vánoce od A do Zet - nová vánoční kuchařka

Veganské vánoce bez stresu


Krásný den, vánoce se blíží a tak mám pro vás dárek - vánoční kuchařku Veganské Vánoce od A do Zet - konečně v tištěné podobě!






Od první adventní neděle až po sváteční novoroční oběd

Vždy před Vánoci se na nás hrnou recepty ze všech stran. Jenže které vyzkoušet? A budou opravdu fungovat? Stačí nahradit máslo rostlinným tukem a vejce Hraškou nebo se mi těsto na linecké rozsype? 
A co dát dětem k Mikuláši? Jak na vánočku? A co vařit na Štědrý den? A co teprve Silvestr a občerstvení?

Je toho hodně, že? A proto je tu můj e-book. Provede vás adventem od začátku až po novoroční oběd. Všechny recepty jsou mnohokrát vyzkoušené a vyladěné do detailů. Už žádné zkoušení. Žádné stresy z nepovedeného. Klid a jistota v předvánočním shonu. Nezní to krásně?


Kuchařka obsahuje letos nově přes 50 receptů. Najdete v něm recept na perníčky, staročeský vrkoč, tipy na mikulášské balíčky, recepty na cukroví pečené i nepečené, štědrou snídani i s božskou hořkou čokoládou, polévky, štědrý oběd i opulentní večeři s mnoha variacemi, silvestrovské občerstvení, netradičně tradiční novoroční oběd se sladkou tečkou a nově i bezlepkové cukroví a slané pochoutky pro změnu chutí mezi vším tím sladkým pečením jako například vánoční aspik, stromeček z listového těsta, pivní "sůloví" či nakládané tofu. 









Cena kuchařky je 300 Kč

(E-book za 250 Kč.)

Zakoupit si jej můžete přes email: zdrave-jist@seznam.cz. 

Kuchařku zasílám přes Zásilkovnu (plus 79 Kč).

Díky za pochopení. 


Za podporu a koupi moc děkuji, podpoříte mě tak v další tvorbě :-).

A na závěr malá ochutnávka... :-)













Komentáře

Oblíbené příspěvky