Bublanina s rybízem
Vhodné pro:
Vegetarian
Vegan
Intolerance laktózy
Na tuto veganskou verzi bublaniny budete potřebovat:
2 hrnky celozrnné mouky
1/2 hrnku rostlinného oleje
3/4 hrnku třtinového cukru (nebo 1/2 hrnku rapadury)
1 vanilkový puding v prášku
1 hrnek rostlinného mléka
2 lžičky vinného kamene
1 lžíce vanilkového extraktu
rybíz
Všechny suroviny, kromě rybízu důkladně promíchejte. Kdyby se Vám těsto zdálo moc husté, přidejte více mléka. Poté vlijte na pečícím papírem vyložený plech (menších rozměrů) a hojně posypte rybízem. Pečte při 180°C asi 30 minut.
Dobrou chuť!
Vegetarian
Vegan
Intolerance laktózy
Na tuto veganskou verzi bublaniny budete potřebovat:
2 hrnky celozrnné mouky
1/2 hrnku rostlinného oleje
3/4 hrnku třtinového cukru (nebo 1/2 hrnku rapadury)
1 vanilkový puding v prášku
1 hrnek rostlinného mléka
2 lžičky vinného kamene
1 lžíce vanilkového extraktu
rybíz
Všechny suroviny, kromě rybízu důkladně promíchejte. Kdyby se Vám těsto zdálo moc husté, přidejte více mléka. Poté vlijte na pečícím papírem vyložený plech (menších rozměrů) a hojně posypte rybízem. Pečte při 180°C asi 30 minut.
Dobrou chuť!
miluju bublaninu!
OdpovědětVymazat