Dýňová buchta
Vhodné pro:
Vegan
Vegetarian
Intolerance laktózy
Bez palmového oleje
Bez cukru
Bez vajec
Bez mléka
Pro děti
Před časem jsem pekla jenom takovéto moučníky - bez třtinového cukru, bez palmáče, bez bílé mouky a nyní se k tomu zas vracím. Věřím, že budou mít recepty úspěch a stanou se opět nejvyhledávanější položkou na mém blogu. Tak pro začátek něco podzimního ;-).
Suroviny:
2 hrnky špaldové mouky
1 prášek do pečiva bez fosfátů
2 lžíce rozmixovaných lněných semínek
2 lžíce kakaa
1/3 hrnku oleje
1 a 1/2 hrnku rostlinného mléka
1/2 hrnku rýžového sirupu
1 hrnek nahrubo nastrouhané dýně Hokkaido
skořice
V míse promíchejte mouku, prášek do pečiva, lněné semínko a kakao. Poté přidejte olej, mléko a sirup. Vymíchejte hladké těsto, které nalijte na pečícím papírem vyložený plech (20 x 40 cm). Na těsto nasypte nastrouhanou dýni a posypte skořicí. Pokud vám nevadí trocha cukru, doporučuji dýni poprášit 1 vanilkovým cukrem.
Pečte při 160°C asi 25 minut.
Dobrou chuť!
Vegan
Vegetarian
Intolerance laktózy
Bez palmového oleje
Bez cukru
Bez vajec
Bez mléka
Pro děti
Před časem jsem pekla jenom takovéto moučníky - bez třtinového cukru, bez palmáče, bez bílé mouky a nyní se k tomu zas vracím. Věřím, že budou mít recepty úspěch a stanou se opět nejvyhledávanější položkou na mém blogu. Tak pro začátek něco podzimního ;-).
Suroviny:
2 hrnky špaldové mouky
1 prášek do pečiva bez fosfátů
2 lžíce rozmixovaných lněných semínek
2 lžíce kakaa
1/3 hrnku oleje
1 a 1/2 hrnku rostlinného mléka
1/2 hrnku rýžového sirupu
1 hrnek nahrubo nastrouhané dýně Hokkaido
skořice
V míse promíchejte mouku, prášek do pečiva, lněné semínko a kakao. Poté přidejte olej, mléko a sirup. Vymíchejte hladké těsto, které nalijte na pečícím papírem vyložený plech (20 x 40 cm). Na těsto nasypte nastrouhanou dýni a posypte skořicí. Pokud vám nevadí trocha cukru, doporučuji dýni poprášit 1 vanilkovým cukrem.
Pečte při 160°C asi 25 minut.
Dobrou chuť!
Přesně takový recept jsem nedávno hledala,vegan a z dýně :)
OdpovědětVymazatFIT MADDIE