Grizly - ořechová másla

V dnešní recenzi se zaměřím na moji největší slabost a tou jsou ořechová másla. Asi neexistuje značka, kterou bych neochutnala a tak, pokud narazím na něco nového, musím hned vyzkoušet. Další (alespoň pro mě) novinkou jsou ořechová másla Grizly od české firmy Grizly :-).
Na ochutnání jsem si vybrala mandlové crunchy máslo a arašídové s belgickou čokoládou.
V nabídce však mají druhů osm - arašídové jemné, crunchy, arašídové s belgickou čokoládou, arašídové s bílou čokoládou (není vegan), kešu jemné, kešu crunchy, mandlové jemné, mandlové crunchy.
Velice mě zaujala nabídka šesti různých kousků za zvýhodněnou cenu, jen bohužel balení obsahuje i jednu neveganskou verzi (s bílou čokoládou).
Co se samotných másel týče, tak už na první pohled je mi sympatický objem skleniček, kdy jsou všechny příchutě pouze ve 400 g skleničkách :-). Čím více másla, tím lépe... I tak mi vydrží maximálně týden :-D. A to se fakt snažím hlídat.
Mandlové crunchy je výborné s většími kousky. Moc mi chutná, jen asi raději příště zvolím jemnou variantu, protože ač mám crunchy verze ráda, tak u mandlového mi to nějak nesedí. 
Co je ale naprostý TOP, tak arašídové máslo s belgickou čokoládou, které si zamiloval i můj manžel, kterého jinak nechávají másla v klidu, což nechápu... :-D . 

Za sebe mohu vřele doporučit. Samozřejmostí je, že másla jsou bez palmového oleje a bez jakýchkoliv přidaných látek (s výjimkou těch čokoládových, ale to je jasné :-) )... 

Komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den

Oblíbené příspěvky