Perníčkové tiramisu

Vhodné pro:
Vegan
Vegetarian
Intolerance laktózy
ABKM

Perníčkové tiramisu, odlehčená vzpomínka na Vánoce

Perníčkové tiramisu, kde využijete zbylé perníčky. Chutné, rychlé, výtečné. Kromě sladkých perníčků v nich není žádný další přidaný cukr a díky kokosové zakysance je nádherně chuťově vyvážené.


Suroviny (2 porce)

4 perníčky,
50 g mouky z ovesných vloček,
180 g kokosové zakysanky Planton,
špetku mleté vanilky,
1 espresso, kdo chce tak kapičku amaretta nebo rumu,
kakao.

Postup

V misce smíchejte kokozakysanku s moukou a vanilkou.
Perníčky máčejte v kávě (s alkoholem) a vrstvěte do misky, nebojte se perníčky nalámat na kousky. Poslední vrstva by měla být smetanová.
Hojně zaprašte kakaem a nechte v lednici vychladit.

Je to famózní dobrůtka pro všechny milovníky perníčků a kávy. Mňam.

Uložte si recept, vyzkoušejte a napište do komentáře, jak vám chutnalo.

Vaše Lenča

#pernickovetiramisu #zdravydezert #zdravejist #nepecenydezert #tiramisu #foodporn #easy #followme #dieta #predsevzeti


 

Komentáře

Oblíbené příspěvky