Perníčkové tiramisu
Vhodné pro:
Vegan
Vegetarian
Intolerance laktózy
ABKM
Perníčkové tiramisu, odlehčená vzpomínka na Vánoce
Perníčkové tiramisu, kde využijete zbylé perníčky. Chutné, rychlé, výtečné. Kromě sladkých perníčků v nich není žádný další přidaný cukr a díky kokosové zakysance je nádherně chuťově vyvážené.Suroviny (2 porce)
4 perníčky,
50 g mouky z ovesných vloček,180 g kokosové zakysanky Planton,
špetku mleté vanilky,
1 espresso, kdo chce tak kapičku amaretta nebo rumu,
kakao.
Postup
V misce smíchejte kokozakysanku s moukou a vanilkou.
Perníčky máčejte v kávě (s alkoholem) a vrstvěte do misky, nebojte se perníčky nalámat na kousky. Poslední vrstva by měla být smetanová.
Hojně zaprašte kakaem a nechte v lednici vychladit.
Je to famózní dobrůtka pro všechny milovníky perníčků a kávy. Mňam.
Uložte si recept, vyzkoušejte a napište do komentáře, jak vám chutnalo.
Vaše Lenča
#pernickovetiramisu #zdravydezert #zdravejist #nepecenydezert #tiramisu #foodporn #easy #followme #dieta #predsevzeti
Komentáře
Okomentovat
Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den