Bombus tyčinky - recenze

Dneska mám pro vás moc příjemnou recenzi v podobě RAW energetických tyčinek značky Bombus, které mám moc ráda. Jsou pro mě výbornou svačinkou a nouzovkou, kterou pořád nosím u sebe, když s malou vyrážíme na procházku, výlet či do města. 
Bombusky existují ve čtyřech variantách - klasické, pro děti, slim a proteinové. Nejdéle na trhu jsou právě klasické bombusky a věřím, že je již většina z vás zná. Postupně vám představím všechny varianty a příchutě tyčinek a přidám i svůj osobní názor a hodnocení. Jelikož ne všechny tyčinky mohu ochutnat, protože se vyhýbám kokosu, tak tyčinky s kokosem, banánem a exotickým ovocem otestoval můj manžel.  

Stellince se hromada tyčinek velice líbila. Ihned se na ně vrhla a testovala si na nich svoje uchopovací dovednosti a pevnost dásniček. :-D Obaly jsou dítěti vzdorné, za což dávám palec nahoru :-))).
Nyní už k samotnému hodnocení tyčinek.
Na Bombuskách si cením toho, že jsou všechny bez lepku, veganské, bez konzervantů, bez přidaných cukrů, bez laktózy, bez sóji a navíc jsou českým výrobkem. Navíc klasické bombusky a proteinovky jsou v RAW kvalitě (kromě příchutě kešu a káva). Cena jedné bombusky je okolo 25 Kč.

Bombusky pro děti:
A) kakao a kokos - testoval manžel a moc mu chutnala. Kokos prý krásně křupal. 3* z 5* :-)
B) exotické ovoce - testoval manžel a nezařadila se mezi jeho favority. Ale je to dost ovlivněné tím, že moc exotické ovoce (kromě kokosu, kakaa a banánů) nemusí. 2* z 5*.
C) arašídové máslo - výborná záležitost. Chuťově velice příjemné. Pro milovníky arašídových másel ideální. 5* z 5* :-)
Klasické bombusky:
A) kešu a káva - skvělý nakopávač. Není tedy jako jediná RAW (kvůli kávě), ale je výborná. 4* z 5*.
B) kakao a kakaové boby - naprostá dokonalost. Pokud milujete čokoládu a chcete mlsat zdravěji, tak toto vás naprosto uspokojí. 5* z 5*.
C) meruňka a kešu - datle, kešu a meruňky. Osobně hodnotím 3* z 5* :-)
D) marakuja a kokos - testoval manžel. Opět ho tyčinka příliš nezaujala. Ale moje kamarádka, kterou jsem podarovala touto tyčinkou zas říkala, že lepší RAW tyčinku nejedla. Tak si vyberte :-). Manžel hodnotí 2* z 5*, kamarádka 5*.
E) kokos a kakao - testoval manžel. Nadšený. Prý nejlepší z testovaných. 4* z 5*.
F) jablko a skořice - datle, jablko a skořice. Chuťově mi připomíná štrůdl. Jedna z mých favoritek. 5* z 5*.
Proteinové bombusky:
A) arašídové máslo - výborná, chuťově mi připomíná dětskou tyčinku s arašídovým máslem. Je opravdu sytá. 4* z 5*. 
B) kakaové boby - luxusní. Mám ráda vše, kde jsou nasekané kakaové boby. Jejich hořkost trošku tlumí celkovou sladkost danou datlemi. 5* z 5*. 
C) banán - testoval manžel. Velice dobrá, hodně sytá. 4* z 5*. 

Slim snack bombusky:
A) Banán se semínky a s chia - testoval manžel, méně sladká za což dává plusové body. 5* z 5*. 
B) Kakao se semínky a s chia - výborná. Slim snacky se staly mými favority a budu si je kupovat raději než klasické či proteinové. Složení je skvělé a díky pohance jsou méně sladké a díky semínkům více nadupané. 5* z 5*. 
C) Švestka se semínky a s chia - datle, švestky, pohanka, slunečnicové semínko, chia a lněné semínko. Za mě favorit. Výborná chuť. Miluji švestky a pohanku :-). 5* z 5* :-)
Stellince nejvíce padla do oka tyčinky Slim se švestkami a chia semínky a musím říct, že je to i můj favorit. Tyčinku jsem měla poprvé a rozhodně ne naposledy! Na složení se mi líbila přidaná pohanka, že tyčinka byla nejméně sladká ze všech ostatních a na konzistenci, že tyčinka křupala.

Bombusky můžete zakoupit ve většině zdravých výživ anebo přímo na eshopu ZDE. Jako moje kamarádka Ivetka, které jsem o tyčinkách básnila tak dlouho, že neodolala a objednala si jich čtyřicet! A poslala mi fotku se slovy, že jsou vynikající :-).


A co vy a Bombusky? Už jste je vyzkoušeli? Pokud ano, která vám zachutnala nejvíce a která naopak nejméně? Případně jakou příchuť byste rádi ochutnali? Já bych zajisté ocenila více druhů Slim snack bombusek, protože jsou fakt úžasné.

Krásný den

Komentáře

  1. Klasické bombusky miluji, ale zatím jsem z nových vyzkoušela jen ty proteinové a ty teda moc nejely :D Zkusím si spravit chuť tou arašídovou KIDS a pak se vrhnu na SLIM :D Jinak bomba recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bombusky mam rada, hlavne aras.maslo, kavu a kakaovou.
    Ale prosim opravte si to "5ti", bude to hned vypadat lip a hlavne to nebude chyba.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky je mám pořád u sebe. Minimálně jednu musím mít u sebe, když jsem ve škole, jako záchranu v případě, že dostanu hlad. Mně nejvíce chutná kakao + kokos a maracuja + kokos. Občas si koupím i nějakou jinou, ale tyto dvě jím nejčastěji :) Tipuji, že jsem jich už snědla dohromady tak padesát :D

    OdpovědětVymazat
  4. Bombusky jsem ještě nechutnala, ale rozhodně je plánuji ochutnat.. Musí to být dobrota :-)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mě na bombusky přivedla má kamarádka Lenička se kterou se známe od mých 3.let. Svěřila jsem se jí se svým problémem, a tak mi řekla, že by mi mohla pomoci právě zdravá výživa!Tak jsem si řekla, že tu pro mě velkou změnu udělám! Je to teprve 3.týden co dodržuji vegan stravu, a cítím se úžasně, mám více energie, jsem méně unavená. A zažívání se mi také hodně zlepšilo. Ale dost už o mě,to jsem vůbec nepatří...:-) Co se týče bombus tyčinek, tak mi Lenička poslala fotku s malou úžasnou Stellinkou :-) A řekla mi že jsou úžasné, že je papala v nemocnici místo nemocničního jídla, aby měla pro Stellinku to nejzdravější mlíčko, :-* že jsou hodně syté :-) Tak jsem neváhala a objednala jsem si jich asi 40 :-) A nejvíce mi chutnaly Raw kávová, kokosová s chia semínky, proteinová s arašídovým máslem,a dětská s arašídami.. Moc děkuji Leničko za tvé rady a opravdu velkou pomoc! :-* :-)


    Iveta Kölblová :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Teda ja uz som ich skusila par a od kazdej aspon jednu a na kazdu s kokosom na ktoru som narazila musim povedat ze mala mydlovy chutovy ocas. Fuj, zlukly kokos. Tieto tycinky inak milujem a kokos tiez ale tieto tycinky s kokosom ... ne a ne :-(

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den

Oblíbené příspěvky