neděle 10. dubna 2016

Veg inspirace - večeře

Celozrnné pečivo s cuketovou rychlovkou a opečeným uzeným tofu, salátek.
Láska mého dětství "lečo s párkem" ve veganské verzi - na oleji opečená cibulka, párek, paprika a rajče, poté přidané nadrobené tofu natural, kurkuma a kala namak (černá sůl) a troška pepře. K tomu veg celozrnný rohlík. Mňaaam

Trošku nezdravější chleba v hrašce pikant se sojanézou, kukuřičkou, sterilovaným okurkem a kapií. K tomu salát. Manžel prohlásil, že je to lepší verze než klasika "ve vajíčku".
Marinovaná červená řepa sypaná praženými dýňovými semínky a bagetka.
Manžel mi nachystal k večeři cizrnovou pomazánku s chlebem :-).
Luxusní opékané kapustičky s jablkem a cereálním pečivem.
Brusketka s paprikovo-olivovou tapenádou a řasou wakame
Pečené batáty s tofu-žervé.
Bramborové sabdží s červenou čočkou a pickles
Nejlepší burger všech dob.... :-) Sójový karbanátek, grilovaný ananas a tak dále ;-)

2 komentáře:

  1. Pečivo máte kupované či vlastně dělané? Jinak díky za inspiraci. Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak půl na půl... chleby většinou peču, rohlíky a bagety jen výjimečně... Krásný den

      Vymazat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den