středa 4. ledna 2017

Vegan v práci aneb krabičkujeme 2

Krásný den, chci si dát teď trošku od blogování pauzu, tak budu přidávat jen ještě nějaké recenze, které jsem loni nestihla publikovat a zapracuji více na rubrikách "Vegan v práci" a "Vegan food inspiration" :-). Krásný nový rok a moc děkuji za vaši přízeň. 
Dneska mám pro vás další díl Vegana v práci a pár jídel, která jsem chystala manželovi do práce. 
Snídaně: rýžová kaše (instatní v sáčku) plus mussli s ořechy a dýňovými semínky
Svačina: hummus se sušenými rajčaty (plus si k tomu manžel koupil celozrnný rohlík)
Oběd: zapečené amarantové těstoviny se zelím, zeleninou a bešamelem z hrašky, domácí Kimchi
Svačina: mrkvánky

Snídaně: pohanková kaše, mussli, semínka (mussli je čokoládové od Emca)
Svačina: Masarykovo cukroví
Oběd: Rýže, pečená dýně s cibulí a tempehem
Svačina: Nutberg
Snídaně: čokoládové Emco mussli, cornflaky, sušené švestky a kostička čokolády, sojové mléko
Svačina: jablko, banán
Oběd: kukuřičné těstoviny se zeleninou a čočkou, kysané zelí
Svačina: toasty s uzeným tofu, kečupem, sušenými rajčaty, sojovým salámem

Snídaně: pohanka s mákem, lískooříškovým máslem, čokoládou, konopným a dýňovým semínkem
Svačina: kokos, jablečno - řepová šťáva
Oběd: Kuskus s čočkovým karí, hummus, olivy, troška zeleniny
Svačina: Patifu paštika, pečivo (koupí si ráno)
Snídaně: kaše z dvouzrnky, vlašské ořechy, sušená jablka, chia a javorový sirup
Svačina: domácí ovesné sušenky s javorovým sirupem a lískovými ořechy
Oběd: Grenadýrmarš a kysané zelí

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den