pondělí 22. července 2013

Bublanina s rybízem

Vhodné pro:
Vegetarian 
Vegan
Intolerance laktózy


Na tuto veganskou verzi bublaniny budete potřebovat:

2 hrnky celozrnné mouky
1/2 hrnku rostlinného oleje
3/4 hrnku třtinového cukru (nebo 1/2 hrnku rapadury)
1 vanilkový puding v prášku
1 hrnek rostlinného mléka
2 lžičky vinného kamene
1 lžíce vanilkového extraktu
rybíz

Všechny suroviny, kromě rybízu důkladně promíchejte. Kdyby se Vám těsto zdálo moc husté, přidejte více mléka. Poté vlijte na pečícím papírem vyložený plech (menších rozměrů) a hojně posypte rybízem. Pečte při 180°C asi 30 minut.

Dobrou chuť!


1 komentář:

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den