Veganské jídlo na palubě letadla

Pokud cestujete letecky, není nic snazšího, než si při bookování letenky zamluvit i veganské jídlo... Nevím, jak to funguje na krátkých letech, ale ty dlouhé jsou na vegany připraveny. A víte co je jako bonus? Jídlo dostáváte jako první :-)).



Jediné co neneslo veganské označení byl tavený sýr, tam si nebyla jistá ani letuška. Stane se.... Ale jinak co mě mile překvapilo, tak to, že i taková smetana do kávy, máslíčko na rohlík a další byli veganské! :-)
Všechno jde, když se chce :-)

P.S. - I když je na fotkách kolikrát označení vegetarian, tak při našem letě mi bylo vysvětleno, že oni neznají slovo vegan, ale rozdělují na vegetarian (nejí maso) a strict vegetarian (= vegan). :-)

Komentáře

  1. Pááni, tak já nikdy bohužel neměla možnost takto letecky cestovat /létám jen těmi sportovními letadly, s pilotem, já, a nikdo:D), každopdáěn je hodně milé vědět, že myslí na vegany i tam a musím teda říci, že těch dobrot tam a té rozmanitosti...no jéje, to je nádhera, pomalu by mohli směle konkurovat leckterým restauracím :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsme měli před sebou asi 13ti hodinový let a musím tedy Emirates velice pochválit :-) ... a to jídlo byla lahoda... ono opravdu arabové, indové a další tyto národy, kteří mají vegetariánská jídla na talíři častěji než Evropani, tak je umí perfektně dochutit :-)

      Vymazat
    2. To věřím, už podle fotky je to moc lákavé a na takovou cestu to chce pořádné dobré jídlo, což se jim očividně povedlo splnit:) Moc mě láká ta rýže s něčím, jak je nad tím ten plyš.hafan:D

      Vymazat
  2. To je super, hned bych s takovým jídlem někam letěla. I když mám z uzavřeného prostoru v letadle, kde je pod nohama nic, docela fóbii.
    Ale asi to bude nabídka spíš těch pravidelných letů, nedovedu si představit, že když pojedu v létě do Řecka s Travel Service, budu si moc vybrat, zda chci veganské .

    OdpovědětVymazat
  3. To jsem vůbec netušila, že už mají i vegany :) Super!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak sláva, konečně i v letadlech je něco pro nás.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den

Oblíbené příspěvky