Kuchařka Zdravě jíst

Když se plní sny...

Vydat vlastní kuchařku. Sen o kterém jsem snila několik let. Odkládala jsem do šuplíku svoje vyladěné recepty a trvalo mi roky, než jsem svůj sen začala dávat na papír... Cesta to byla dlouhá a náročná, ale dnes v rukou držím svoje třetí dítko. Kuchařku Zdravě jíst, kterou mi vydalo nakladatelství Kazda. Tímto ze srdce děkuji panu Václavu Kazdovi za vloženou důvěru a odvahu jít do toho se mnou! Díky moc.

Cesta ke kuchařce byla dlouhá, místy trnitá...

Po dvou letech práce a za velkého přičinění fotografky Moniky Píšek, vynikající grafičky Zuzany Burgerové a korektorky Evy Kokešové vám nyní představuji náš výsledek, který vydalo nakladatelství Kazda.
 
V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, že chutně vařit se dá i s důrazem na životní prostředí, ekologii a bez zbytečného utrpení.

Kniha nejen pro vegany

Na své si přijdou lidé s dietními omezeními, vegetariáni, vegani, reduktariáni, ale rovněž všichni ti, kteří chtějí objevovat a poznávat nové chutě. S výjimkou několika jídel, která jsou kořeněnější, jsou obsažené pokrmy svou skladbou vhodné i pro děti. 

Moje čtyřletá princezna Stellinka otestovala vše a recepty dostaly její „pečeť kvality“ („Maminko, je to mňaaam!“)


V případě zájmu si knihu můžete zakoupit v knihkupectvích či přímo na stránkách nakladatelství Kazda, kde když do poznámky k objednávce napíšete, že máte zájem o knihu s podpisem, zašlou vám i s mým autogramem (do vyčerpání zásob podepsaných knih).


Jako bonus přikládám možnost získat dodatečnou 10% slevu na celý nákup u nakladatele Kazde, stačí do pole pro slevový kód zadat "spacin10".    


Budu moc ráda, když mi napíšete, jak se vám kniha líbí.

Soutěž o knihu Zdravě jíst

SOUTĚŽ BYLA VYHODNOCENA A UKONČENA. Výjerkyní se stala Tereza Malečková, účastnice na FB. 

Díky za účast. 

A samozřejmě si o jeden podepsaný výtisk zasoutěžíme. Chcete?

Podmínky soutěže

  • stačí do komentáře (zde, na FB či IG) napsat emailovou adresu
  • v případě, že chcete zvýšit svou šanci, budu ráda, když mě budete sledovat či soutěž sdílet. Za sledování a soutěž napište znova emailovou adresu. Můžete se tak "zařadit" do slosování až třikrát.

Výherce vylosujeme 1. června 2019.


A nakonec ochutnávka kuchařky.








Komentáře

  1. Dobrý den,
    dle uvedených fotek vypadá kuchařka velice pěkně, přesně dle mého gusta :-). Líbí se mi jednoduchý a přehledný design, krásný foodstyling.
    Vaší kuchařkou bych ráda rozšířila svou sbírku vegan kuchařek. Budu ráda, když se na mě usměje štěstí a pokud ne, pořídím si ji ke svátku :-). Mějte se krásně. Jana P.

    OdpovědětVymazat
  2. Na Vaši kuchařku jsem hodně zvědavá, viděla jsem ji před pár dny, když jsem ji zadávala do databáze na cbdb.cz a hodně mě zaujala. Sama nad jídlem dost přemýšlím a chci se dokopat ke změně a jíst bez živočišných produktů, bohužel nemám pro ta jídla inspiraci, nebo nám nakonec zase tolik nechutnají, abychom zůstali jen u nich, takže chci zkusit něco uvařit od vás :) Už i kvůli dceři, nevím, jak jí budu vlastní stravovací návyky jednou vysvětlovat :(

    fendrichova.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Lenko, gratuluji Vám k vydání vlastní kuchařky, která vypadá opravdu nádherně... Nějaký ten rok chodím na tento blog a kuchařka by mi udělala radost, ikdyž jsem "jen" vegetarián, ráda vařím i vegan jídla a moji dva malý kluci rádi ochutnávají.
    Ať se Vám daří i nadále. S pozdravem, Pavlína (vaverovapavlina@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  4. Iva: Rada bych knihu vyhrala, protoze bych tu moji dnes zakoupenou venovala moji nejlepsi kamaradce k narozeninam. Obe nejsme veganky, ale rady zkousime nove recepty a zdraveji jist vseobecne. Me osobne tato kniha zaujala skladbou uplne novych receptu bez cukru a mouky, rozhodla jsem se alespon polovinu receptu ted pres leto vyzkouset na nasi rodine. Manzel si stezuje na unavu a obcasne migreny, tak zmena stravovani nam vsem .prospeje. Libi se me autobiograficke fotky autorky a styl knihy, jeji pribeh cesty k veganstvi a verim tomu, ze zmena stravovani nasi rodine pomuze se posunout dal EMAIL zelvicka_fati@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Lenko, kuchařka vypadá moc pěkně a recepty splňují všechny mé představy o zdravém vaření. Blahopřeji k vydání první kuchařky a těším se na další. Jitka
    pohankova.j@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ráda vařím jako Vy, jen když nejsem doma nebo nestíhám potřebovala bych Vaši knížku pro manžela aby věděl co dětem vařit, ode mě si radit nenechá ;-) tera.hutter@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. jejnyna@seznam.cz
    A gratuluji k vydání vlastní kuchařky!�� Hezký den Jana

    OdpovědětVymazat
  8. I já gratuluji k vlastní kuchařce. Podle fotek vypadá nádherně!
    bertik003@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jejda. Tady moc komentářů nejni. Velká šance vyhrát. Těším se. hough@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Kuchařka vypadá velmi hezky a má krásnou myšlenku.

    (ivet.kostal@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den Leni, byl někde uveřejněn výherce kuchařky? Omlouvám se, ale nikde jsem nezaznamenala. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný den, ano na FB stránce. Výherkyní se stala Tereza Malečková

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den

Oblíbené příspěvky