Dva super narozeninové dárky

Moji nejbližší už si taky konečně všimli, že nejím maso a proto mě dárky od nich velice překvapily.

Od mé nejlepší kamarádky:

A tato kuchařka je plná senzačních receptů, že je prostě musím vyzkoušet!! Tak se můžete těšit na super vege receptíky!!! Stejně tak i z následující knížky... :-)
Od rodičů:

Od tchýňky jsem dostala kořenící BIO směs, gomasio a další drobnůstky. A od tchánka nádhernou orchidej a televizní deku. A samozřejmě nesmím zapomenout - od švagříka krásnou šálku, od brášky a jeho přítelkyně krásné tričko a vtipnou knížku. Na dárečky od přítele si budu muset počkat, neboť ten pravý narozeninový víkend mě teprve čeká! :-)

P.S. - Děkuji za takovou spoustu čtenářů. 95! lidí. Do krásné 100 zbývá již jen 5 osob. Jakmile bude počet pravidelných čtenářů 111, tak proběhne první giveaway, kterou si pro Vás již chystám. Těšte se! :-)

Hezký večer... :-) Lenča

Komentáře

  1. takové krásné dárečky :-)
    Mě včera kamarádky k narozeninám obdarovaly 5 kilovou nutelou :D
    Zatím jen moje maminka zjistila, že nejvíc si mě získá něčím ze zdravé výživy :-)

    OdpovědětVymazat
  2. tchánek, tchyňka a švagřík? damn!

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, ty kuchařky mě zajímají :-) Nějak nemám inspiraci, co vařit, aby to nebylo pořád dokola a bylo to výživné (např. s bílkovinami a železem mám zatím docela problém).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta " rychlokurs vaříme pro vegetariány" je originální... strašně moc fotek, rozdělení do kapitol : saláty, zelenina, těstoviny, obilí, luštěniny, tofu a tempeh, mléčné výrobky a vejce,...
      a je tam zhruba 100 - 120 receptů. jsou tam i klasické, známé, ale taky vychytávky a super nápady. hlavně plno jednoduchých jídel, který třeba nenapadnou, ale musí bát luxusní: grilovaná dýně s olivovou marinádou, bramborový nákyp s tofu, tvarohové špcle se smetanovou čočkou, kuskus jako náplň do rajčat, obilné placky, dušený ječmen s pórkem a jablkem, palačinky s dušenou zeleninou,hamburger s tofu a klíčky a spoustu dalšího, opravdu super.
      a kniha den bez masa je taky úžasná... je tam 52x 5 receptů... na každý týden na jeden den komplet celý vegetariánské menu - od snídaně po večeři a co jsem zatím tak koukala, tak většina jsou opravdu dobroty z dostupných potravin. takže shrnuto opravdu velké množství tipů a inspirací.... ;)

      Vymazat
  4. Veľmi krásne darčeky, Lenka :-) Od Cornelie Schinharlovej máme knihu Recepty pre vegetariánov (rýchly úspech pre začiatočníkov) a je skvelá: presne ako Ty píšeš, je rozdelená do kapitol, atď. Tak všetko najlepšie k narodeninám a nech Ti to, Lenka, dobre varí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná je to ta stejná, přeci jen překlady se vždy trochu liší, tak možná na slovensku je to ta stejná jako ta má, ne?
      A děkuji za přání k narozeninkám ;)

      Vymazat
    2. Lenka, je to iný obal. Sú viaceré... :-)

      Vymazat
  5. Jsem moc ráda Leni, že se líbí, ještě, že se mi pro tebe tak dobře vybírají dárečky (stačí se řídit tím, co by se líbilo mě :D) tak šup šup, ať už tu jsou nějaké nové receptíky ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. To je krása, mám od nich Rychlokurz jiný, netušila jsem, že mají vegetariánský :))

    OdpovědětVymazat
  7. Dobře napsáno! Hlásím se k odebírání rss!
    Kde jsou? :-)

    Here is my website; vánoční dárky pro dědečka ()

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den

Oblíbené příspěvky