Vegan tyčinky
Vhodné pro:
Vegetarian
Vegan
Intolerance laktózy
250g ovesných vloček
75g kokosu
100g brusinek
125g směsi semen
125g arašídů
150g datlového sirupu
100 ml rýžového mléka
Postup je snadný. Sypké suroviny promíchejte v míse a poté přidejte sirup a mléko. Měla by vzniknout lepkavá hmota, která nebude držet úplně v celku. Tuto hmotu rozprostřete na pečící papír a pečte při 150°C asi 20 minut. Po upečení nakrájejte na tyčinky, nechte úplně vychladnout a poté můžete konzumovat.
Dobrou chuť! :-)
Vegetarian
Vegan
Intolerance laktózy
Nefotogenické, ale šíleně dobré :-)
Suroviny:250g ovesných vloček
75g kokosu
100g brusinek
125g směsi semen
125g arašídů
150g datlového sirupu
100 ml rýžového mléka
Postup je snadný. Sypké suroviny promíchejte v míse a poté přidejte sirup a mléko. Měla by vzniknout lepkavá hmota, která nebude držet úplně v celku. Tuto hmotu rozprostřete na pečící papír a pečte při 150°C asi 20 minut. Po upečení nakrájejte na tyčinky, nechte úplně vychladnout a poté můžete konzumovat.
Dobrou chuť! :-)
Podobné kupuji bezlekové :-) Tohle zkusím jen ne z ovesných vloček,děkuji za receptík!!
OdpovědětVymazatSuper receptík, určitě vyzkouším :)
OdpovědětVymazatSuper, proč si kupovat musli tyčinky, když si můžem upéct svoje že (musli tyčinky nejím od doby, co jsem v jedné Twiggy našla 2 cm dlouhého červa, uuuh, do dneška je mi z toho zle). Přidala jsem do svých ještě hrachový protein.
OdpovědětVymazat