neděle 30. října 2016

Podzimní kaše z quinoy

Vhodné pro:
Vegan
Vegetarian
Intolerance laktózy
Bezlepkové
Bez cukru
Bez sóji
Bez palmového oleje
Pro děti
Dneska pro vás mám svou oblíbenou variantu podzimní ranní kaše. Quinoa kaši dodá pořádnou dávku bílkovin, konopná semínka se postarají o omega - 3 - MK, vlašské ořechy nakopnou mozek a ten zbytek se postará o "energii na celé dopoledne". :-) Ta ať vám chutná. Stellinka tuto verzi miluje (bez vlašských ořechů). 
Suroviny 2 porce:

80 g syrové Quinoy
200 ml jablečného moštu
2 lžíce konopných semínek
2 lžíce sekaných vlašských ořechů
10 švestek
Datlový sirup

Quinou propláchněte ve vodě a uvařte v jablečném moštu. Po uvaření promíchejte se semínky a ořechy. V misce servírujte s čerstvými švestkami a pokapané datlovým sirupem. 
Je to výborná a sytá snídaně nebo svačina. Zajisté si tuto kombinaci zamilujete. 
Dobrou chuť!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den