pátek 10. dubna 2015

Palačinky

Vhodné pro:
Vegetarian
Vegan
Intolerance laktózy

Jak jste si už zajisté všimly, tak patřím mezi milovnici palačinek :-). Někdy mám období, kdy si je připravuji skoro obden :-). A pořád se snažím je vylepšovat a hledat lepší a lepší recept. Dnes přináším recept na rychlé, chutné veganské palačinky, které se vždy povedou. Doporučuji servírovat s meruňkovou marmeládou (Kterou jste náhodou objevili ve spíži a vyvolala ve Vás vzpomínky na blížící se sezonu!!! Už brzy!!! Miluju meruňky!) a posypané skořicovým cukrem. Mňaaaam, lahůdka :-)



Suroviny (5 palačinek):

100 g hladké špaldové mouky
1 bal. vanilkového pudingu
250 ml ovesného mléka
1 lžička vanilkového cukru
1 lžička vinného kamene (kypřícího prášku bez fosfátů)
1 lžíce rostlinného oleje

Všechny suroviny dejte do šejkru a pořádně protřepejte. Poté můžete ihned smažit. Doporučuji první palačinku smažit na trošce oleje, poté již na sucho.
Servírujte s čím máte rádi, Já zvolila meruňkovou marmeládu a skořicový cukr. Luxuuus

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den