Feel good family - recenze

Mám ráda originalitu, dobré a kvalitní jídlo a také ráda podpořím ty, kteří svou práci dělají srdcem.
Při brouzdání na internetu denně narážím na internetové obchody, ale málokterý mě osloví a zaujme natolik, že se rozhodnu jej vyzkoušet.
Mým posledním objevem je internetový obchod zaměřený na zdravou stravu Feel good family, který se specializuje především na veganské a RAW potraviny.
Sympatický mi je už samotný popis toho, kdo za Feel good family stojí a kam směřují ZDE. Feel good family je podle jejich vlastních slov sdružení přátel, kteří mají za cíl prosazovat vědomý životní styl.
Jejich webové stránky jsou přehledné, barevné a minimalistické, což jim velice svědčí. Kromě potravin zde najdete i ekodrogerii, krmivo pro zvířata, přírodní léčiva, knihy o zdraví a spousty dalšího.
Pokud rádi testujete a ochutnáváte nové potraviny, doporučuji vám si projít tento obchůdek, neboť zde zajisté najdete, stejně jako já, plno zboží, které jste doposud neznali. Pro mě osobně je třeba novinkou sortiment firem Bio today a Smaakt. A tak jsem se rozhodla vyzkoušet i něco nového, co běžně nekupuji.
Balíček přišel rychle a byl dokonale zabalený. I přesto, že v něm byly čtyři sklenice, tak byly opravdu precizně zabalené a tudíž vše dorazilo v pořádku a nerozbité, což je v dnešní době spíš zázrak, když si vezmete, jak se dopravci často k balíkům chovají.
A co tedy můj balíček obsahoval?

Kešu máslo značky Bio today - Kešu másel jsem ochutnala už hodně. Toto patří mezi ty nejlepší. Je cítit, že použité kešu oříšky jsou opravdu kvalitní a čerstvé.
Tahini značky Raw superfood - Výborné, jemné tahini, které úžasně zjemní nejen hummus, ale jakoukoliv zeleninovou či luštěninovou pomazánku. A výborné je i do ranní kaše s troškou kakaa a javorového sirupu. Mňam.
Peprmintové žvýkačky značky Peppersmith - Žvýkačky jsem přestala žvýkat asi před dvěma roky. Hlavně kvůli umělým sladidlům. Tyto jsou chutné, dlouho vydrží a jsou slazené xylitolem. Skvělé.
Čočkovo-dýňovou polévku značky Smaakt - Výborná polévka. I když se cena na první pohled může zdát vyšší, tak jsou z toho 2 velké či 3 menší porce a když si to rozpočítáte, tak už to tak draze nezní. Chuťově výborně dochucená. Mám v plánu vyzkoušet i další druhy od této značky. Ideální třeba na dovolenou, kde se vám nechce vařit.
Špenátový prášek značky Lucy - Poslední dobou hodně testuji zelené potraviny, tak mne zaujal tento špenátový prášek a protože asi každý ví, jak je špenát zdravý, rozhodla jsem se jej vyzkoušet. Chuťově je dost podobný mladému ječmenu či spirulině (přijde mi, že to vše chutná podobně - jako brčálová voda :-) ). Rozhodně skvělá alternativa.
Česnekový prášek značky Smaakt - Sušený česnek si kupuji často a používám jej jako dochucovadlo polévek, salátů či dresingů. Tento je velice jemný a aromatický.
RAW tyčinku značky LoveRAW - Upřímně je to drahé. Ale zaručeně ta nejchutnější RAW tyčinka, jakou jsem kdy jedla. Nepřevažuje zde chuť datlí a kešu, jak bývá u RAW tyčinek zvykem, ale nejvíce pocítit jsou mandle, následované citronovým olejem a lehkou nakyslostí šípků. Datle jsou zde jen jako sladidlo a jejich chuť je nepatrná, více převažuje chuť rozinek. Mandle jsou doplněné kešu a para ořechy. Ale opravdu je to symfonie chutí. Čistota, která se rozplývá na jazyku. Škoda jen, že nestojí polovinu, to bych si je ráda kupovala. Pokud ale budete mít někdy možnost tyčinky této značky ochutnat, určitě je vyzkoušejte. Jsou jiné než zbylé RAW tyčinky na našem trhu.

Feel good family je skvělým obchodem, pokud chcete nakoupit nejen běžné zdravé potraviny, ale rovněž chcete ochutnat i něco nového, originálního. Zajisté můžete udělat radost některému ze svých (nejen) veganských přátel ochutnávkovým balíčkem či dárkovým poukazem (pokud si netroufáte na vlastní výběr). Mně osobně byste zajisté udělali velkou radost. A věřím, že nejsem jediná :-)

Komentáře

  1. Ahoj Lenka, mohu se zeptat, toto vše si kuupješ sama či máš jako sponzorské dary? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anonyme, jak co, většinu si kupuji, něco dostanu, ale vždy jen věci, za kterými si stojím. Například většina kuchařek na blogu je recenzních ;-) Nikdy bych nedoporučovala nebo nechválila něco, za čím si sama nestojím. Krásný den

      Vymazat
  2. jé, teď nedávno jsme u nich udělali větší nákup a na krabici byl velký smajlík, každá věc zabalená zvlášť a popsaná...moc mě těšilo to rozbalovat...takové to bylo celé více osobní...nejlepší je černé tahini...na tom přítel úplně ujíždí...a pak byl úžasný olej z višňových jader :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem měla smajlíka a vše krásně popsané ;-) Bylo to moc fajn :-) Olej z višňových jader? To zní dobře... Díky za tip... A černé tahini jsem taky ještě neměla... a to jsem bílého tahini snědla už několik kil :-)

      Vymazat
    2. tak to snad to černé ani nezkoušejte :D to je neuvěřitelné... a olej jsme si dávali do nastrouhané mrkve s jablíčkem...to bylka dobrota, moc krásně voní :) teď čekám na další balík, zase vyzkoušíme něco nového...

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář. Pokouším se odpovídat na všechny, jen mi to někdy trvá, tak případně poprosím o shovívavost. :-) Krásný den

Oblíbené příspěvky