SEMIX recenze a SOUTĚŽ
Posouvám soutěž, v sobotu končíme :-)
Firma SEMIX je česká firma sídlící v Oticích, která se zabývá výrobou bezlepkových potravin, mussli, vloček, kaší, směsí na chleba a dalších celozrnných pochutin. Nabízené produkty jsou různorodé a vybere si každý. Mezi nabízenými pochutinami najdete BIO i nebio produkty, dobroty slazené i nedoslazované cukrem, bezlepkové i s lepkem.
Stránky obchodu jsou stručné, jasné, přehledné a dobře členěné. Líbí se mi, že nákupem od SEMIXu podporuji českou firmu a produkty jsou cenově velice výhodné. Pokud se podíváte na nabídku firmy, můžete si všimnout, že nabízené produkty si opravdu může dovolit každý (skoro každý). A v případě, že nevíte co ochutnat, doporučuji vyzkoušet jeden ze čtyř výhodných balíčků - ať už bezlepkový, dětský nebo balíček s názvem Reduktant či Starter. Výhodou těchto balíčků je totiž to, že jsou ještě levnější. Cena balíčků je okolo 250 Kč, přičemž obsah produktů je v ceně alespoň o 100 Kč vyšší. A to se vyplatí :-).
Navíc má firma i bonusový program a vy můžete sbírat body, které můžete později přeměňovat v hodnotné dárky.
A jak může vypadat objednávka od firmy SEMIX? Třeba podobně jako ta moje :-).
A teď pár slov k vyobrazenému zboží.
Chleby:
Bio country chleba
S těstem se dobře pracovalo, jen jsem přidávala asi o 50 ml vody více než je v návodu. Pečeno hodinu. Krásně nakynul, na řezu krásně nadýchaný. Chuťově moc dobrý (srovnávám-li s jinou chlebovou směsí), hodně semínkový. Decentně slaný.
Ke konzumaci. Vydržel mi 4 dny. Jelikož je opravdu hodně nadýchaný, potřebovala jsem k jídlu více krajíčků, než bývá obvyklé. Spíše bych to přirovnala k toastovému chlebu. I po čtyřech dnech (kdy jsem jej měla zabalený v utěrce) byl chléb dobrý, trošku tužší.
Beta chleba s ječmenem
Chléb s ječmenem je původně určený pro přípravu v domácí pekárně. Tu sice vlastním, ale už nějakou dobu nepoužívám, tak se mi nechtěla vytahovat ani kvůli tomuto chlebu. Pustila jsem se do přípravy klasickou cestou. Udělala jsem si těsto a nechala kynout dokud se těsto nezdvojnásobilo, poté jsem těsto znovu propracovala, vypracovala bochánek, dala do formy a nechala asi další hodinu kynout. Poté jsem chléb potřela vodou a dala péct. Pekla jsem při 200°C asi hodinu. Během pečení jsem chléb 3x potřela vodou (vyplatí se to, chléb pak má křupavou a dobře vypečenou kůrku). A jak mi chléb chutnal?
Chuťově je chléb moc dobrý, oproti country chlebu jsem cítila v chuti trošku něco navíc. Více mi chutnal country chléb. U tohoto oceňuji použití ječné mouky, která se báječně hodí do chlebů i do lívanců, ale bohužel je dost opomíjena.
Kaše:
Vzhledem k tomu, že kaše patří k mým nejčastějším snídaním, moc jsem se těšila na ochutnání těchto směsí. Základem mých domácích směsí jsou ovesné vločky, pohanka lámanka, rýže, jáhly, ze kterých si za pomocí vody či rostlinného mléka, hrsti semínek, hrsti ořechů a ovoce připravuji každé ráno vydatnou snídani.
Kaše od SEMIXU jsou senzační alternativou, chuťově jsou moc dobré. Jediná nevýhoda je, že jsou doslazované cukrem. Já kaše nesladím vůbec, maximálně jednou za čas si přilepším javorovým či datlovým sirupem, ale to je výjimečné.
Proto jsem se bála, že mi kaše nebudou chutnat, ale spletla jsem se. I když obsahují cukr, nejsou přeslazené, naopak, jsou sladké jen decentně a hlavní prim hraje chuť obilovin a ovoce.
Líbí se mi naporcované varianty, které jsou skvělé hlavně na dovolenou nebo ji můžete mít v práci ve skříňce a když jste lenošní uvařit si vlastní kaši, tak sáhnout po těchto.
Třízrnná kaše
Bezlepková kaše, která není skoro vůbec sladká. Kombinace jáhel, rýže a pohanky je moc dobrá.
Ovesná kaše jablko a skořice
Štrůdl v podobě kaše. Moc dobrá doslazovaná kaše. Asi můj favorit. Obsahuje kousky sušený, šťavnatých jablíček.
Čokoládová pohanková kaše
Velice dobrá kaše. Chutná krásně po kakau a oceňuji přítomnost opravdu kusů pohanky.
Hrušková ječná kaše
Srovnatelná s kaší jablko a skořice. Opět velké plus za využití ječmene, který je bohužel velice opomíjený, i když je chuťově výborný. Kaše dobrá s kousky hrušek, lehce doslazená. Mňam.
Cereálie:
Z cereálií jsem měla asi největší radost. Až na ovesné lupínky s medem, který je (nechápu proč) doslazovaný nejen medem, ale i cukrem, jsou zbylé cereálie bez cukru, čistě přírodní. Pro mě nejlepší volba! A co určitě stojí za zmínku, tak to, že cereálie jsou opravdu křupavé! A i když si je přimícháte do kaše, pořád máte co křupat, nezvlhnou tak rychle a jsou výtečné, tvrdší, tak jak je mám ráda. Doporučuji. U mě zvítězili pohankové lupínky, protože jsou bezlepkové a na zimní období je pohanka ideální.
Bio pohankové lupínky
Bio ovesné lupínky
Ovesné lupínky medové se semínky
Celozrnné pšeničné lupínky natural
Mussli:
Mussli do ruky křupavé s brusinkami
Složení vegan, obsahuje palmový tuk.
Brusinkové mussli mi chutnalo. Trošku sladší, ocenila jsem jej jako svačinu při delší procházce kolem řeky.
Snack to go s oříšky
Složení vegan, obsahuje palmový tuk.
Taková svačinka určená primárně pro děti. I když obsahuje cukr, tak mussli není přeslazené. Jako občasnou alternativu k běžným, přeslazeným cukrovinkám plných éček proč ne.... Osobně jsem snack to go vyzkoušela ke svačině, kdy jsem si k tomu dala domácí mléko z vlašských oříšků. Mňam.
Čokoládový dort bez lepku
Krtkův dort je mým nejoblíbenějším dortem a dostávám jej pravidelně od svého muže rok co rok k narozeninám. Proto mě na stránkách SEMIXU překvapila možnost tohoto dortového polotovaru i pro bezlepkáře, který jsem nemohla nevyzkoušet! Základem je rýžová mouka a deproteinovaný pšeničný škrob, ale na chuti byste to z těží poznali. Od originálu k nerozeznání. Opravdu. Takže pokud dostanete chuť na Krtkův dort, tak si jej můžete v klidu připravit i v případě, že se vyhýbáte lepku :-).
Jediné co mi přišlo jiné oproti konkurenci bylo, že těsto bylo po upečení trošku drobivější. Jo a já použila místo banánů broskve :-). Taky luxusní :-).
A kdybyste Krtkův dort ještě nikdy nepřipravovali, tak firma SEMIX natočila i videopostup, jak na to :-).
Mák
Na mák jsem se opravdu těšila, protože poslední rok se mi nepodařil koupit chutný, nehořký mák.
Vyzkoušela jsem z něj připravit makové mléko a rovněž jsem jej použila do náplně při pečení koláče a musím říct, že mák je opravdu výborný. Čerstvý, nehořký, nežluklý. Konečně jsem objevila dobrý mletý mák.
Firma SEMIX mi poskytla pro Vás čtenáře dárek. A to v podobě dárkového poukazu v hodnotě 500 Kč pro jednoho z Vás.
Jak tento poukaz vyhrát? Je to velice jednoduché.
Stačí, když:
1) dáte LIKE FB stránce firmy SEMIX
2) napíšete do komentáře Váš email a jméno pod kterým jste na FB
3) (nepovinné) budete pravidelným čtenářem mého blogu (jak jsem psala, je to nepovinné, ale potěšilo by mě to :-) ) ať už tady nebo na FB
4) pokud byste odkaz na soutěž sdíleli např. na svém blogu, přidejte do nového komentáře tento odkaz a můžete tím zvýšit svoji šanci na výhru :-)
Soutěžit můžete až do 28. února!
Firma SEMIX je česká firma sídlící v Oticích, která se zabývá výrobou bezlepkových potravin, mussli, vloček, kaší, směsí na chleba a dalších celozrnných pochutin. Nabízené produkty jsou různorodé a vybere si každý. Mezi nabízenými pochutinami najdete BIO i nebio produkty, dobroty slazené i nedoslazované cukrem, bezlepkové i s lepkem.
Stránky obchodu jsou stručné, jasné, přehledné a dobře členěné. Líbí se mi, že nákupem od SEMIXu podporuji českou firmu a produkty jsou cenově velice výhodné. Pokud se podíváte na nabídku firmy, můžete si všimnout, že nabízené produkty si opravdu může dovolit každý (skoro každý). A v případě, že nevíte co ochutnat, doporučuji vyzkoušet jeden ze čtyř výhodných balíčků - ať už bezlepkový, dětský nebo balíček s názvem Reduktant či Starter. Výhodou těchto balíčků je totiž to, že jsou ještě levnější. Cena balíčků je okolo 250 Kč, přičemž obsah produktů je v ceně alespoň o 100 Kč vyšší. A to se vyplatí :-).
Navíc má firma i bonusový program a vy můžete sbírat body, které můžete později přeměňovat v hodnotné dárky.
A jak může vypadat objednávka od firmy SEMIX? Třeba podobně jako ta moje :-).
A teď pár slov k vyobrazenému zboží.
Chleby:
Bio country chleba
S těstem se dobře pracovalo, jen jsem přidávala asi o 50 ml vody více než je v návodu. Pečeno hodinu. Krásně nakynul, na řezu krásně nadýchaný. Chuťově moc dobrý (srovnávám-li s jinou chlebovou směsí), hodně semínkový. Decentně slaný.
Ke konzumaci. Vydržel mi 4 dny. Jelikož je opravdu hodně nadýchaný, potřebovala jsem k jídlu více krajíčků, než bývá obvyklé. Spíše bych to přirovnala k toastovému chlebu. I po čtyřech dnech (kdy jsem jej měla zabalený v utěrce) byl chléb dobrý, trošku tužší.
Beta chleba s ječmenem
Chléb s ječmenem je původně určený pro přípravu v domácí pekárně. Tu sice vlastním, ale už nějakou dobu nepoužívám, tak se mi nechtěla vytahovat ani kvůli tomuto chlebu. Pustila jsem se do přípravy klasickou cestou. Udělala jsem si těsto a nechala kynout dokud se těsto nezdvojnásobilo, poté jsem těsto znovu propracovala, vypracovala bochánek, dala do formy a nechala asi další hodinu kynout. Poté jsem chléb potřela vodou a dala péct. Pekla jsem při 200°C asi hodinu. Během pečení jsem chléb 3x potřela vodou (vyplatí se to, chléb pak má křupavou a dobře vypečenou kůrku). A jak mi chléb chutnal?
Chuťově je chléb moc dobrý, oproti country chlebu jsem cítila v chuti trošku něco navíc. Více mi chutnal country chléb. U tohoto oceňuji použití ječné mouky, která se báječně hodí do chlebů i do lívanců, ale bohužel je dost opomíjena.
Kaše:
Vzhledem k tomu, že kaše patří k mým nejčastějším snídaním, moc jsem se těšila na ochutnání těchto směsí. Základem mých domácích směsí jsou ovesné vločky, pohanka lámanka, rýže, jáhly, ze kterých si za pomocí vody či rostlinného mléka, hrsti semínek, hrsti ořechů a ovoce připravuji každé ráno vydatnou snídani.
Kaše od SEMIXU jsou senzační alternativou, chuťově jsou moc dobré. Jediná nevýhoda je, že jsou doslazované cukrem. Já kaše nesladím vůbec, maximálně jednou za čas si přilepším javorovým či datlovým sirupem, ale to je výjimečné.
Proto jsem se bála, že mi kaše nebudou chutnat, ale spletla jsem se. I když obsahují cukr, nejsou přeslazené, naopak, jsou sladké jen decentně a hlavní prim hraje chuť obilovin a ovoce.
Líbí se mi naporcované varianty, které jsou skvělé hlavně na dovolenou nebo ji můžete mít v práci ve skříňce a když jste lenošní uvařit si vlastní kaši, tak sáhnout po těchto.
Třízrnná kaše
Bezlepková kaše, která není skoro vůbec sladká. Kombinace jáhel, rýže a pohanky je moc dobrá.
Ovesná kaše jablko a skořice
Štrůdl v podobě kaše. Moc dobrá doslazovaná kaše. Asi můj favorit. Obsahuje kousky sušený, šťavnatých jablíček.
Čokoládová pohanková kaše
Velice dobrá kaše. Chutná krásně po kakau a oceňuji přítomnost opravdu kusů pohanky.
Hrušková ječná kaše
Srovnatelná s kaší jablko a skořice. Opět velké plus za využití ječmene, který je bohužel velice opomíjený, i když je chuťově výborný. Kaše dobrá s kousky hrušek, lehce doslazená. Mňam.
Cereálie:
Z cereálií jsem měla asi největší radost. Až na ovesné lupínky s medem, který je (nechápu proč) doslazovaný nejen medem, ale i cukrem, jsou zbylé cereálie bez cukru, čistě přírodní. Pro mě nejlepší volba! A co určitě stojí za zmínku, tak to, že cereálie jsou opravdu křupavé! A i když si je přimícháte do kaše, pořád máte co křupat, nezvlhnou tak rychle a jsou výtečné, tvrdší, tak jak je mám ráda. Doporučuji. U mě zvítězili pohankové lupínky, protože jsou bezlepkové a na zimní období je pohanka ideální.
Bio pohankové lupínky
Bio ovesné lupínky
Ovesné lupínky medové se semínky
Celozrnné pšeničné lupínky natural
Mussli:
Mussli do ruky křupavé s brusinkami
Složení vegan, obsahuje palmový tuk.
Brusinkové mussli mi chutnalo. Trošku sladší, ocenila jsem jej jako svačinu při delší procházce kolem řeky.
Snack to go s oříšky
Složení vegan, obsahuje palmový tuk.
Taková svačinka určená primárně pro děti. I když obsahuje cukr, tak mussli není přeslazené. Jako občasnou alternativu k běžným, přeslazeným cukrovinkám plných éček proč ne.... Osobně jsem snack to go vyzkoušela ke svačině, kdy jsem si k tomu dala domácí mléko z vlašských oříšků. Mňam.
Čokoládový dort bez lepku
Krtkův dort je mým nejoblíbenějším dortem a dostávám jej pravidelně od svého muže rok co rok k narozeninám. Proto mě na stránkách SEMIXU překvapila možnost tohoto dortového polotovaru i pro bezlepkáře, který jsem nemohla nevyzkoušet! Základem je rýžová mouka a deproteinovaný pšeničný škrob, ale na chuti byste to z těží poznali. Od originálu k nerozeznání. Opravdu. Takže pokud dostanete chuť na Krtkův dort, tak si jej můžete v klidu připravit i v případě, že se vyhýbáte lepku :-).
Jediné co mi přišlo jiné oproti konkurenci bylo, že těsto bylo po upečení trošku drobivější. Jo a já použila místo banánů broskve :-). Taky luxusní :-).
A kdybyste Krtkův dort ještě nikdy nepřipravovali, tak firma SEMIX natočila i videopostup, jak na to :-).
Mák
Na mák jsem se opravdu těšila, protože poslední rok se mi nepodařil koupit chutný, nehořký mák.
Vyzkoušela jsem z něj připravit makové mléko a rovněž jsem jej použila do náplně při pečení koláče a musím říct, že mák je opravdu výborný. Čerstvý, nehořký, nežluklý. Konečně jsem objevila dobrý mletý mák.
Firma SEMIX mi poskytla pro Vás čtenáře dárek. A to v podobě dárkového poukazu v hodnotě 500 Kč pro jednoho z Vás.
Jak tento poukaz vyhrát? Je to velice jednoduché.
Stačí, když:
1) dáte LIKE FB stránce firmy SEMIX
2) napíšete do komentáře Váš email a jméno pod kterým jste na FB
3) (nepovinné) budete pravidelným čtenářem mého blogu (jak jsem psala, je to nepovinné, ale potěšilo by mě to :-) ) ať už tady nebo na FB
4) pokud byste odkaz na soutěž sdíleli např. na svém blogu, přidejte do nového komentáře tento odkaz a můžete tím zvýšit svoji šanci na výhru :-)
Soutěžit můžete až do 28. února!
Jé Leni to je paráda, já jsem od Semixu zatím zkusila jen jejich vločky a nedávno si koupila jejich Srdíčka s banány a kakaovými boby, ale vím, že výběr mají pestrý!
OdpovědětVymazatJinak podmínky splněny, olajkováno, čtenářkou jsem už nějaký ten pátek:-) A jsem pod jménem Lucka Syslová a také pod FB blogu (changelucylife.blogspot.cz) - kde nasdílím i tuto soutěž:)
Odkaz sdílení: https://www.facebook.com/Changelucylifeblogspotcz
Krásný den,
Lucka - lucie.syslova@seznam.cz
Like jsem dala, Nei-T@seznam.cz, Nikola Lesniaková,.. sleduji pravidelně přes Bloglovin, obdivuji recepty a celkově mám tento blog ráda :)
OdpovědětVymazatČtu pravidelně, moc nepřispívám, ale zkusím štěstí v soutěži. Pěkný den!
OdpovědětVymazatBarbora Pěchotová (baara.p@centrum.cz)
Díky za tip na SEMIX :)
OdpovědětVymazatJana Stehlíková stehlik.jana@seznam.cz
Pěkná soutěž :-)
OdpovědětVymazatjsem tu nová...tak sleduji jen chvíli....
Dobré a nové recepty se vždycky hodí...a ráda vyzkouším a nechám se inspirovat.
Už sleduji i FB, ať jsem v obraze...co se děje nového (míša šikulová)
Pěkný večer přeji
mishaoriflame@post.cz
To je od nich moc pěkné... bezlepkový chleba jsem ještě neměla ale určitě vyzkouším. tatusik@seznam.cz
OdpovědětVymazatFirmu vůbec neznám, ale koukám, že mají spoustu zajímavých dobrot, takže moc díky za tip!
OdpovědětVymazatČtu pravidelně, sleduji přes GFC.
Na FB - Barbora Vyroubalová
vyroubalovab@seznam.cz
Supr soutěž! :-)
OdpovědětVymazatFB: Крисс Из Зимнего Царства
fitkriss@seznam.cz
skvělá soutěž, vše splňuji předem, i like na fb stránkách firmy, už jsem totiž koukala i na jejich stránky, maj tam moooc krásný věci:-)
OdpovědětVymazatjana.wertheimova@seznam.cz
sleduji pod stejným jménem
Tvůj blog mám moc ráda a jsem ráda, že jsem na něj díky kamarádce narazila a objevila ho. Vše jsem splnila, jsem pod Nikola M.
OdpovědětVymazatOd Semixu jsem bohužel neměla ještě nic nikdy, ale určitě mají skvělé a dobré tyto věci.
Ahoj, Nikča
eoon@seznam.cz
Ráda na Tvůj blog zavítám. Od Semixu jsem už pár věcí měla a jsou fajn.
OdpovědětVymazatNa fcb jsem Lída Nečasová
polnikviti@centrum.cz
Sleduju SEMIX i tvůj profil na FB jako Cooking with Šůša :-)
OdpovědětVymazatemail: m.supakova@centrum.cz
Těším se na blogu ;-)
OdpovědětVymazatlenboda@centrum.cz
FB : lenka.svobodova7509
Těším se na blogu ;-)
OdpovědětVymazatlenboda@centrum.cz
FB : lenka.svobodova7509
Od Semixu už jsem pár věcí měla, hlavně když mě chytne "záchvat" dietní a zdravé stravy :-D
OdpovědětVymazatSleduji jako Miroslava Škampová
miuka12@seznam.cz
ahoj Leni:) od nich už jsem pár věcí měla a zatím spokojenost:) sleduji všude jako Veronika Langerová. ver.langerova@seznam.cz
OdpovědětVymazatZkusím také štěstí v soutěži, zatím jsem od SEMIXU nic neměla, ale určitě bych ráda vyzkoušela. :-)
OdpovědětVymazatSleduji na FB jako Péťa Bedlivá
e-mail: petra.bedliva@seznam.cz
Semix mám moc ráda, ještě nedávno jsem okolo jejich firmy jezdila každý den :-) Sleduji na FB jako The Crazy Gingers Diary ;-)
OdpovědětVymazatSleduji jako Erika Uchytilová, jak tady tak na FB. Opravdu zajímavé produkty, jistě je ráda vyzkouším. Pěkná soutěž. :-))
OdpovědětVymazatTento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
OdpovědětVymazatoprava:
OdpovědětVymazatZkouším štěstí. (když to nevyjde, budu nakupovat za vlastní :) )
Kamila Hořáková
k.horakova.k@gmail.com
Jůů, výborná soutěž :)
OdpovědětVymazatsusanruze@seznam.cz
fb: Zuzana Růžičková
Firmu i některé výrobky znám, tak zkusím štěstí :D
OdpovědětVymazatGabriela Černá
gabkacerna@seznam.cz
Super soutěž :-) Tvé recepty mám v oblíbených záložkách, vždycky tu načerpán plno inspirace, díky. :-)
OdpovědětVymazatFB: Pája Vrkočová MAIL: pvrkocova@gmail.com
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatFirma vypadá skvěle, už jsem se na ní koukala nedávno a říkala jsem si, že až přijde výplata, tak určitě něco vyzkouším :) Ale třeba se usměje štěstí zde :)
OdpovědětVymazatmail: jmadlova92@gmail.com
FB: Janďa Mádlová
Už dlouho chci zkusit tyto výrobky. Super šance...
OdpovědětVymazatjararuze@seznam.cz
fb: Jaroslava Růžičková
FB : Barbora Kocisova
OdpovědětVymazatMAIL : barkocis@gmail.com
simca.hrebcova@seznam.cz
OdpovědětVymazatfb: Simona Hřebcová
:)
Ahoj, krásná GA, skvělé ceny :-) ty potraviny vypadají skvěle, tak snad se usměje štěstí :-)
OdpovědětVymazatEmail: Minion2@seznam.cz
Fcb: Mischellee Koutná
Gfc: Kudrlinka
Děkuji za prima soutěž a článek! :-)
Jancaruzickova@gmail.com
OdpovědětVymazatfb: Jana Iabella Růžičková
Tento komentář byl odstraněn autorem.
OdpovědětVymazatAhoj, vše splněno :-)
OdpovědětVymazatFB - Ivana Schejbalová Drozdová
drozdova.ivana@seznam.cz
Tak tuhle firmu, přiznám se, jsem dosud neznala. Ve zdravých potravinách a obchodech se teprve začínám rozkoukávat. Prolítla jsem jejich nabídku a spousta věcí mě láká, určitě bych je s chutí vyzkoušela :-)
Hezký den
Ivča
Semix mě už dlouho láká. Poukaz by se mi určítě hodil ;)
OdpovědětVymazat1natalie.horakova@seznam.cz
Radka Kufrová
Paráda, kaše a mák jsou u mě doma nutnost ;-) . Bohužel jsem asi dva týdny zpátky posypala mákem celou dávku bramborových šišek a musela jsem všechno vyhodit do koše, protože byl žluklý :-(. Těšila jsem se na ně jak malá, tak jsem ráda za tip na ověřeného dodavatele ;-)
OdpovědětVymazatemail: rezacovak@email.cz
FB Klára Řezáčová
Skvělá soutěž! :)
OdpovědětVymazatsleduji tady jako štěpánka petrů a na fb jako štěpánka tučková
email: stepanka.tuckova@seznam.cz
Děkuji za takovou suotěž,konečně nejde o kabelku či boty,jako v jiných soutěžích.Pro mě jsou vítězem jakékoliv kaše,nastartují mě do pracovního dne a nehradí mi ještě sladkosti,na kterých jsem kdysi bývala závislá.
OdpovědětVymazatevalentilka@centrum.cz
dominika.zetova@seznam.cz, Dominique Zeťová
OdpovědětVymazatzamazbar@gmail.com
OdpovědětVymazatBarbora Zamazalová
díky za super blog, super inspiraci a taky soutěž :-)
MerickovaMartina@seznam.cz
OdpovědětVymazatMartina Měřičková
:-)
Vypada to krasne,
OdpovědětVymazatjitkakytkajitka@seznam.cz
FB Jitka Jitka
FB: Margareth Wittgenstein. philosoraptorka@gmail.com
OdpovědětVymazatSdíleno: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1425592067733364&id=100008477534514&pnref=story
OdpovědětVymazatphilosoraptorka@gmail.com
Ahoj, Semix znám, sleduji je už chvíli na FB jako Dagmar Dvořáčková. Poukázka by mě moc potěšila, nabízejí samé zdravé dobroty!:) Govana@seznam.cz
OdpovědětVymazatSemix na FB sleduji jako Vendula Kreplová, tvůj blog sleduji přes Bloglovin i přes FB a můj e-mail je lyra-journal@seznam.cz. Díky za možnost se zúčastnit, jsem studentka, nemám peněz nazbyt, takže poukaz na samé zdravé dobroty bych dokázala ocenit. :)
OdpovědětVymazat