Allegrita - dřevěné vánoční ozdoby

Tento příspěvek je asi první, který se netýká jídla ani zdravého životního stylu, ale jelikož to byla láska na první pohled, rozhodla jsem se, že Vás s touto vánoční krásou musím také seznámit.
Pokud milujete Vánoce, tak se vám zajisté budou líbit i nádherné dřevěné ozdoby na vánoční stromeček od firmy Allegrita.
Já jsem z nich naprosto nadšená, pořád jsem hledala něco originálního na stromeček a nemohla jsem najít.... Každoročně totiž kupuji alespoň jednu novou baňku či ozdobu na vánoční stromek. Je to taková moje tradice. V obchodech ale narážím spíše na plastové kýče, jediné, kde kupuji vánoční ozdoby jsou vánoční trhy ve Vídni. Letos jsme se ale rozhodly do Vídně nejet (s půlročním dítkem se mi nechtělo prodírat davy) a už už jsem si myslela, že letošní Vánoce budu bez nové ozdoby na vánočním stromě.

Duo Allergita tvoří dvě mladé a šikovné architektky Sofie a Zuzana, které letos představují svou první autorskou kolekci vánočních ozdob. Kromě klasiky v podobě vloček a stromečků můžete vybírat z dřevěných ozdob ve tvaru baněk, hraček, domů či andělíčků. Rovněž nabízí i dřevěné jmenovky na dárky.
A kde můžete tyto krásné ozdoby zakoupit?
- 18. - 19. prosince 2015 na Boutique Marketu v Praze
- nebo přímo kontaktujte autorky na emailu: allegritadesign@gmail.com
Jaké ozdoby vedou u vás doma? Máte taky nejraději dřevo, sklo a slámu, jako já? :-) A jaký budete mít stromek? My máme letos koupenou nádhernou kavkazkou jedli a já už se nemohu dočkat, až ji 23. prosince nazdobím a poprvé na Štědrý den ráno uvidím dcerku, jak jí ze světýlek září očička... :-)

Krásný víkend všem :-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky