Vhodné pro:
Vegan
Vegetarian
Bezlepkové
Intolerance laktózy
Bez palmového oleje
Bez cukru
Dneska mám pro vás po delší době recept. Po asi roce, co jsem chtěla vyzkoušet krém z vanilkové hrašky jsem se odhodlala. Upekla jsem výborný cheesecake, ale bohužel mi nebylo souzeno jej ochutnat. Nechala jsem jej chladnout na kuchyňské lince a když jsem šla na chvilku z kuchyně, tak mě po návratu čekalo nemilé překvapení. Můj drahý pes seděl na lince, hlavu zabořenou v dortu a bezhlavě se ládoval. Nenechal mi ani na ochutnání.
Tak mi to v pondělí nedalo a rozhodla jsem se dort vyzkoušet znovu. Akorát jsem už neměla sušenky, tak jsem zkusila RAW korpus a výsledek byl výborný. Vanilkovou hrašku doporučuji.
Suroviny (dortík o průměru 16 cm):