Ořechová másla a veganské paštiky od Biodenu

Bioden přišel před pár týdny s úžasnými novinkami. Začali vyrábět svoje másla a paštiky. Vše samozřejmě z těch nejlepších surovin, bez použití palmového oleje a čistě rostlinné. A já jsem nemohla zůstat pozadu a tyto novinky nevyzkoušet. Pokud jste na ně ještě nenarazili, určitě zpozorněte a čtěte dál. 

Paštiky
Žampionová s bazalkou - nejlepší ze všech čtyř příchutí. Ne, že by ostatní nebyly dobré, jsou a moc, ale tato je jiná. Takovouto chuť jsem ještě na trhu nezaznamenala, oproti těm ostatním, které v jiných obměnách nabízí vícero firem.

Rajčatové s cizrnou - opět velice chutné, dávali jsme si ji na topinky s paprikou a čerstvou cibulkou a zajisté si je koupím znova.

Zeleninová s čočkou - dobrá, kombinace s čočkou mě překvapila. Osobně bych dala výraznější koření, ale určitě koupím znova.

Zeleninová s cizrnou - chutná, ale ze čtyř novinek nejslabší. Přijde mi jako méně ochucený hummus. Předchozí mi chutnaly více. Neříkám, že tato je špatná, ale neoslovila mě natolik, abych si ji koupila znovu.

Másla
Mandlové máslo - jemné, dávám jej sobě i maličké do ranní kaše a S. mi díky tomu sní skoro vše. Je fakt moc lahodné.

Lískooříškové máslo - chutná mi, lehce slaná chuť, která se ve sladkých pokrmech ztratí.

Tahini - klasika všech klasik. Tahini samotné skoro nepoužívám. Dávám je S. do kaše anebo jej používám do pomazánek, proto mám doma pořád nějaké. Toto je chutné, jemné, krémové a není hořké, jak se někdy u tahini stává. Do hummusu ideální.

Nevýhodou třech výše uvedených past je to, že balení jsou opravdu malá. Spíš taková ochutnávka :-). Lískooříškové jsem měla jen 5x do ranní kaše. Ale upozorňuji, že jsem opravdu závislák :-).

Arašídové máslo - tak toto máslo je pecka. Opravdu nejlepší neochucené arašídové máslo, jaké jsem kdy měla. Chuťově výborné a hlavně je ho pořádná sklenice!!! :-) Takže vám pár dní vydrží :-).

Tak snad se vám dnešní recenze líbila. V nejbližší době se můžete těšit na recenze dalších kuchařek a rovněž i na nějakou tu dobrotu. Krásný večer

Komentáře

Oblíbené příspěvky